Kivikkolan Maneesi

Kivikkolan Maneesi Oy:n omistama ratsastushalli valmistui tilan yhteyteen joulukuussa 2017.

Maneesi on kooltaan 50 * 23,5, josta ratsastusalaa noin 46 * 22 m. Pohja on silttihiekkaa. Maneesin päädyssä on toimisto, mistä ratsastusta voi seurata ikkunan läpi. Maneesia käyttävät tilan täyshoitohevoset, ratsastustuntilaiset sekä ulkopuoliset käyttäjät. Maneesille voit tulla treenaamaan vapaasti oman hevosesi kanssa ja osallistua tilan järjestämille tunneille, valmennuksiin tai koulutuksiin. Myös koiranomistajat ovat käyttäneet mahdollisuutta juoksuttaa koiria vapaasti turvallisesti laitojen sisällä. Tiloissa on järjestetty agility- toko- ja näyttelykursseja yhteistyössä Nurmeksen Kennelkerhon kanssa.

Lisätietoa löytyy hinnastosta.


Lämmin toimistotila tarjoaa miellyttävät puitteet ratsastuksen seuraamiseen. Toimistoa vuokrataan myös ryhmille koulutus- ja kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu noin 10-20 henkilöä, käytössä on äänentoistolaitteet, pieni jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä wc. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tilan käytöstä tapahtumasi järjestyspaikkana! Pakettiin voidaan räätälöidä mukaan esimerkiksi ratsastusta (talutus, maasto) ja pientä syötävää lähi- ja luomutuotteisiin pohjaten. Hallissa on mahdollista pelata esimerkiksi joukkupelejä tai järjestää vaikka tanssit 🙂

Reunamainoksia myynnissä! Näkyvyyttä yrityksellesi! Laadukas reunamainos saa näkyvyyttä paitsi hallissa oleville käyttäjille taustajoukkoineen, myös valokuvien myötä somessa! Seuraile fb sivua Kivikkolan Maneesi ja instagramia tagilla #kivikkolanmaneesi ja huomaat miten mainostajien logot vilahtelevat valokuvissa.

Tarjouksena pienyrittäjille mainostus kaksi vuotta yhden hinnalla! Ota yhteyttä ja sovi mainoksen tekemisestä, mihin vuodenaikaan tahansa. Katso lisätietoa esitteestä: